thumb image

Inzameling reststoffen bij Rederij de Nederlanden gestart

maandag, 26 maart 2012

De bemanning van de City Supplier is vandaag gestart met het inzamelen van reststoffen bij Rederij de Nederlanden.

Rederij de Nederlanden, gevestigd aan het Singel 279 te Amsterdam, is sinds vandaag niet alleen partner van Mokum Mariteam, maar ook opdrachtgever.

Volgens Jan Tetteroo, commercieel manager bij Rederij de Nederlanden, past deze vorm van dienstverlening helemaal in het MVO-beleid van de rederij. “Binnen Rederij de Nederlanden wordt op dit moment hard gewerkt aan het verkrijgen van een Green Key certificaat. Niet alleen vaart het merendeel van onze vloot emissie-vrij, lees elektrisch, sinds vandaag worden ook al onze reststoffen op een duurzame wijze ingezameld door het schip van Mokum Mariteam”, bericht een trotse Jan Tetteroo.

Wilt u meer weten over Rederij de Nederlanden, kijk op www.denederlanden.com.

Bent u met uw bedrijf ook gevestigd in het centrum van Amsterdam en wilt u meer te weten komen over duurzame inzameling van reststoffen, stuur dan een mail naar info@mokummariteam.nl. Wie weet vaart de City Supplier binnenkort ook bij u door de gracht?!

Kijk op http://www.youtube.com/embed/1pXBjNQ9FBA om een goede indruk te krijgen van deze unieke dienstverlening.

Terug naar het nieuwsoverzicht > >