thumb image

Achter Mokum Mariteam staan twee bedrijven die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen: Icova en Koninklijke Saan. Deze bedrijven zijn zeer ervaren in onder andere techniek, logistiek en afvalverwerking. Ze beschikken beide over een groot netwerk in Amsterdam.

Bij de start in 2007 waren tevens drie rederijen betrokken: Rederij ’t Smidtje, Rederij de Nederlanden en The Canal Company. Zij habben al meerdere emissievrije passagiersvoertuigen in de grachten van Amsterdam varen. Icova en Saan habben de meest geavanceerde kraansystemen en logistieke systemen. De krachten werden gebundeld en de rederijen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het vaartuig van Mokum Mariteam en een succesvolle start mogelijk gemaakt.

Icova
Icova is ruim vijftig jaar geleden opgericht als een Inkoop Combinatie voor Afvalstoffen. Icova heeft jarenlange ervaring met milieuvriendelijke afvalverwerking. Het bedrijf introduceerde o.a. Icopower, een brandstof die is samengesteld uit afvalcomponenten.
Website van Icova >>


Koninklijke Saan
Koninklijke Saan is een logistieke dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in horizontaal en verticaal transport.
Website van Koninklijke Saan >>


Rederij ’t Smidtje
Rederij ’t Smidtje verzorgt rondvaarten voor zowel kleine als grote groepen. Rederij ’t Smidtje is een jong bedrijf wat is opgericht in 2000 door Tomas de Smidt.
Website van Rederij ’t Smidtje >>

Rederij de Nederlanden
Rederij de Nederlanden verzorgt rondvaarten door Amsterdam. Rederij de Nederlanden is marktleider op het gebied van elektrisch varen in Amsterdam.
Website van Rederij de Nederlanden >>

 

Canal Company
Canal Company verzorgt rondvaarten door Amsterdam. Al ruim 25 jaar biedt Canal Company unieke groepsarrangementen aan in de grachten met schone en stille boten.
Website van Canal Company >>