thumb image

Mokum Mariteam is er trots op om haar klanten van het eerste uur te presenteren: onze early adopters!

Amsterdam RAI, gevestigd direct aan het water, heeft in september een overeenkomst met Mokum Mariteam gesloten. De bevoorrading van evenementen leent zich er uitstekend voor om het duurzame schip in te zetten. Elektrisch vervoer past perfect bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Amsterdam RAI.

BBN Bouwmaterialen heeft als eerste bedrijf uit de bouwsector zich opgeworpen om van de dienstverlening van Mokum Mariteam gebruik te maken. Goederen als zand, stenen en beton gaan in grote volumes de binnenstad in. Een gedeelte van die bouwmaterialen van BBN zullen middels het schip vervoerd gaan worden.

Amsterdam zou er anders uitzien zonder de producten van de Materiaaldienst. Er is geen plek in Amsterdam te bedenken waar u geen artikelen van de Materiaaldienst tegenkomt. Door de grote deskundigheid van de medewerkers speelt de Materiaaldienst een toonaangevende rol bij het leveren en keuren van bestratingsmaterialen en wegmeubilair. Bovendien wordt in toenemende mate een beroep gedaan op de afdeling Verkeersvoorzieningen. Door de specifieke kennis van de medewerkers om verkeersmaatregelen in goede banen te leiden wordt een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid geleverd.