thumb image

Het creëren van een distributie- en collectienetwerk van schoon en stil goederenvervoer over water kun je niet alleen. Daar heb je anderen bij nodig. Mokum Mariteam is continu bezig om de juiste partijen te laten aanhaken bij het duurzame initiatief, welke we graag onze partners noemen. Hieronder volgt een korte toelichting op de partijen die inmiddels onvoorwaardelijk steun bieden aan het concept van Mokum Mariteam.

Deze bedrijven zijn zeer ervaren in onder andere techniek, logistiek en afvalverwerking. Ze beschikken allen over een groot netwerk in Amsterdam.

 

 

Rutte Groep

Rutte Wegenbouw heeft sinds de oprichting een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van grond-, weg- en waterbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist met een uitstekende staat van dienst. Rutte Wegenbouw staat bekend als een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt, zowel wat betreft de tijdsduur als de deugdelijkheid van het geleverde werk.

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd, gemotiveerd, zeer ervaren en doordat zij vaak al jaren bij ons in dienst zijn, goed op elkaar ingespeeld. Voortdurend wordt geïnvesteerd in opleiding en kennis, welke benodigd is voor het uitvoeren van werkzaamheden die invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid. Bij de uitvoering van civiele werkzaamheden hebben wij de beschikking over eigen materieel dat geavanceerd en goed onderhouden is.

Website van de Rutte Groep ⇒

 

 

Verenigde Bedrijven Food Center Amsterdam

De Verenigde Bedrijven Food Center Amsterdam (VBFCA) is dé groothandelsmarkt in food voor de regio Amsterdam. Zij voorzien in de behoefte van de detaillist, de horeca, zorginstellingen en supermarkten. De bedrijven op het VBFCA leveren o.a. vlees, wild en gevogelte, vis, aardappelen, groente en fruit en algemene levensmiddelen uit binnen- en buitenland. VBFCA, bestaat al ruim 75 jaar. Anno 2010 groeit de functie van het VBFCA, “de buik van Amsterdam”, nog elk jaar. Er is een sterke behoefte aan een verbeterde logistieke indeling van het terrein. En de stadsdistributie moet schoner, slimmer en stiller verzorgd worden. Mokum Mariteam en de Verenigde Bedrijven van het Food Center Amsterdam gaan werken aan een duurzaam en milieuvriendelijk distributiecentrum op het Food Center terrein, waarbij er voor de aanvoer van goederen en reversed logistics optimaal gebruik gemaakt gaat worden van elektrisch transport, zowel over het water als over de weg. VBFCA heeft aangegeven als eerste commerciële partij gebruik te willen maken van  de diensten van Mokum Mariteam

Website van VBFCA⇒

 

 

Renewi / Icova

Renewi: Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 15 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen. Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Website van Renewi ⇒

 

Amsterdam zou er anders uitzien zonder de producten van het Materiaalbureau. Er is geen plek in Amsterdam te bedenken waar u geen artikelen van het Materiaalbureau tegenkomt. Door de grote deskundigheid van de medewerkers speelt het Materiaalbureau een toonaangevende rol bij het leveren en keuren van bestratingsmaterialen en wegmeubilair. Bovendien wordt in toenemende mate een beroep gedaan op de afdeling Verkeersvoorzieningen. Door de specifieke kennis van de medewerkers om verkeersmaatregelen in goede banen te leiden wordt een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid geleverd.

Website van de Materiaalbureau ⇒

 

 

Greenchoice                                                               

 Greenchoice is dé duurzame energieleverancier. Greenchoice levert niet uitsluitend groene stroom en groen gas aan consumenten, maar is ook op zakelijk gebied de afgelopen jaren sterk gegroeid. De afgelopen jaren hebben zij bewezen voor zakelijke klanten een goede partner te zijn op het gebied van energie-inkoop advies en
duurzaamheid. Maar ook zorgen zij bij klanten voor forse besparing op administratie kosten en manuren.Door middel van het leveranciersmodel zorgen zij bij multisite-klanten voor een enorme vereenvoudiging van de administratie en presenteren maandelijks één eenvoudige verzamelfactuur voor alle aansluitingen inclusief de transportkosten van de netbeheerder